Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از آغاز توزیع ۷۰ هزار تن برنج، شکر و روغن نباتی از ۲۲ اردیبهشت ماه به منظور تنظیم بازار ماه مبارک رمضان در فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف کشور خبر داد.یزدان سیف امروز در نشست خبری افزود: در راستای طرح ضیافت ماه مبارک رمضان با همکاری انجمن های صنفی برنج، روغن و ماکارونی ۳۰ هزار تن برنج، ۳۰ هزار تن شکر و ۱۰ هزار تن روغن نباتی عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ۲۰ هزار تن ماکارونی نیز با ۱۰ تا ۱۵ درصد تخفیف در فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف کارگران و کارکنان عرضه می شود و در مورد عرضه گوشت مرغ، گوشت قرمز و تخم مرغ  در ایام ماه مبارک رمضان نیز تدابیری اندیشیده شده است.

سیف ادامه داد: برنج هندی ۱۱۲۱ با قیمت هر کیلو ۵۵۰۰ تومان برنج هندی درجه دو هر کیلو ۲۶۰۰ تومان و برنج تایلندی با قیمت هر کیلو ۳۸۰۰ تومان در فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف، عرضه می شود.

وی تصریح کرد: روغن نباتی در ایام ماه مبارک رمضان با قیمت هر کیلو ۳۵۰۰ تومان در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره گندم اظهار داشت: امسال تولید ۱۳ میلیون تن گندم و خرید تضمینی ۱۰.۵ میلیون تن از این محصول پیش بینی شده است.

وی با بیان این که از ابتدای امسال تاکنون ۹۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان تحویل گرفته شده، گفت: این رقم نسبت به گندم تحویلی سال گذشته ۳۹ درصد رشد نشان می دهد که بخشی از آن ناشی از جلو افتادن زمان برداشت است.

سیف اعلام کرد: تاکنون ۵۷۰ هزار تن گندم به ارزش ۷۵۲ میلیارد تومان در سامانه بانکی وارد کردیم که پول نیمی از آن به ارزش ۳۷۵ میلیارد تومان تا دو روز آینده به کشاورزان پرداخت می شود.

وی خاطر نشان کرد: امسال خرید تضمینی گندم از طریق سامانه پهنه انجام می گیرد و کشاورزانی که اطلاعاتشان مغایر با اطلاعات سامانه پهنه باشد، امکان پرداخت وجه به آنها وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از کشاورزان خواست هر چه سریعتر اطلاعات خود را در این سامانه به روز کنند.

وی در عین حال افزود: کشاورزان هیچ نگرانی بابت خرید تضمینی محصولات اساسی نداشته باشند و دولت اجازه نمی دهد که گندمکاران که جزو اقشار زحمت کش هستند،آسیب ببینند.

سیف، شفافیت بازار را از عوامل مهم در تصمیم گیری ذی نعفان در بخش کشاورزی دانست و ابراز امیدواری کرد امسال دولت قبل از شهریورماه، قیمت خرید تضمینی محصولات استراتژیک کشاورزی را اعلام کنند تا کشاورزان با خیال راحت تصمیم گیری و به کشت و کار محصول بپردازند.

وی درباره خرید تضمینی دانه های روغنی نیز تصریح کرد: تا ۱۴ اردیبهشت ماه امسال نزدیک به ۴۸ هزار تن دانه کلزا خریداری کردیم که ۱.۵برابر مدت مشابه سال قبل است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، ارزش ۴۸ هزار تن کلزا را ۱۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: ۵۰ درصد این مبلغ تا آخر همین هفته به کشاورزان پرداخت می شود.

وی درباره صادرات گندم نیز یادآور شد: سال ۹۶ با بهره گیری از ورود موقت گندم، ۵۴۳ هزار تن گندم، آرد و مشتقات آن از کشور صادر شد که برای ۴۰ هزار نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کرد.

سیف ادامه داد: ۶۵ درصد گندم تولیدی ایران درجه یک و دو است و کشورهای اروپایی نیز گندم های درجه یک، دو و سه دارند اما گندم های با کیفیت صادر می کنند.

وی درباره واردات برنج گفت: طبق تمهیدات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از دوم اردیبهشت ماه امسال واردات برنج  از تمامی مبادی وارداتی با رعایت ضوابط و شرایط بهداشتی امکان پذیر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: ما از هم اکنون شاهد کاهش قیمت برنج در برخی از مبادی وارداتی هستیم.

وی درباره ورود گندم به بورس کالا گفت: ورود گندم به بورس کالا موجب صرفه جویی در هزینه های دولت می شود و ما از سال گذشته از شرکت بورس کالا خواستیم تا انبارهای مورد تاییدش را به گندمکاران معرفی کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۱۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اظهار کرد: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۵۷۷ میلیون دلار و برای خدمات ۱۵۰ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات یک میلیارد و ۶۴ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

وی افزود: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۲۶۹ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۹۱ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۶۳۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۶۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۶۱ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۲۶ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۳۳ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۳۱۳، ۴۳، ۲۴۵، ۱۴۱ و ۷ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۱۸ اردیبهشت سال جاری دریافت کرده‌اند.

بالسینی همچنین اعلام کرد: یک میلیارد و ۸۵۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۳۱۵ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

بر اساس اعلام بانک مرکزی، وی بیان کرد: تاکنون بیست و چهار حراج شمش طلا در این مرکز انجام شده و در مجموع نیز بیش از ۳.۵ تن طلا به فروش رسیده است. در آخرین حراج از مجموع ۴۱۰ کیلوگرم طلای عرضه شده ۳۱۹ کیلو گرم با میانگین قیمت ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون تومان به فروش رسید.

کد خبر 6100779

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۴۶ هزارتن انواع کالاهای اساسی در استان زنجان توزیع شد
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روزچهارشنبه هجدهم اردیبهشت
  • خرید گندم از کشاورزان
  • برگشت برنج و روغن به کالاهای مشمول ارز ترجیحی!
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد